Κοπή βασιλόπιτας, χορός και βραβεύσεις στις 13 Ιαν. 2018

H κοπή βασιλόπιτας του Συνδέσμου έγινε στις 13 Ιανουαρίου 2018 στην περιοχή του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης και περιλάμβανε  πλήθος εκδηλώσεων.

Υπήρξε μεγάλη συμμετοχή που ξεπερνούσε τις 167 συμμετοχές από μέλη του συνδέσμου και των οικογενειών τους, αλλά και από φίλους και επίσημους προσκεκλημένους, μεταξύ των οποίων ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Πολυκαστανιωτών, εκπρόσωποι της ομοσπονδίας Δυτικομακεδονικών Σωματείων και ο πρόεδρος της Μακεδονικής Φιλεκπαιδευτικής Αδελφότητας.

Έγινε η κοπή της βασιλόπιτας, εκφράστηκαν ευχές προς τα μέλη του Συνδέσμου για ένα καλύτερο νέο έτος (2018) και δυο τυχεροί έλαβαν δωροεπιταγές για αγορά βιβλίων.

Βραβεύτηκαν τα ιδρυτικά μέλη του “Συλλόγου Πολυκαστανιωτών Θεσσαλονίκης – Η Αγία Παρασκευή”:

Ευθύμιος Σιωζόπουλος, Γεώργιος Παπαδόπουλος, Στέφανος Ευαγγελόπουλος, Αντώνιος Ευαγγελόπουλος, Φώτιος Παπαδόπουλος, Δημήτριος Γίτσος και Κωνσταντίνος Δώσσας.

για την πολυετή και σημαντική προσφορά τους στην κοινότητα των μελών του Συλλόγου Πολυκαστανιωτών Θεσσαλονίκης.

Βραβεύτηκε επίσης το ζεύγος Ζωής Τάρη & Αδάμ Λέντζα για τη δωρεά ιατρικού εξοπλισμού  στο Αγροτικό Ιατρείο της Κοινότητας Πολυκαστάνου Βοϊου Κοζάνης.

Ακολούθησε χορός με πολύ κέφι και παραδοσιακή μουσική και τραγούδια της περιοχής Βοϊου από το συγκρότημα Π. Κοκκινόπουλου.

Το κλείσιμο της γιορτής έγινε με λαχειοφόρο αγορά και μοιράστηκαν πολυάριθμα δώρα τα οποία παραχώρησαν δεκάδες δωρητές, μέλη και φίλοι του Συνδέσμου Πολυκαστανιωτών.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τα μέλη του ΔΣ και αντιπροσωπεία των βραβευθέντων της γιορτής

Η παράδοση από τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου της τιμητικής πλακέτας βράβευσης στον αρχαιότερο από τα μέλη του 1ου ΔΣ (1983) κο Γεώργιο Παπαδόπουλο.

Σε όλα τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου απονεμήθηκε επσης “εύφημος μνεία”  για την πολυετή και σημαντική προσφορά τουs στην κοινότητα των Μελών του Συλλόγου Πολυκαστανιωτών Θεσσαλονίκης

Έύφημος μνεία απονεμήθηκε και στο ζεύγος Ζωής Τάρη και Αδάμ Λέντζα για την παραχώρηση ιατρικού εξοπλισμού στο Αγροτικό Ιατρείο της Κοινότητας Πολυκαστάνου

 

Ο ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ παραλαμβάνοντας το βραβείο με την εύφημο μνεία
Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΤΣΟΣ παραλαμβάνοντας το βραβείο με την εύφημο μνεία

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ παραλαμβάνοντας το βραβείο με την εύφημο μνεία για τον αείμνηστο πατέρα του ΣΤΕΦΑΝΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ
Το ζεύγος ΖΩΗΣ ΤΑΡΗ ΚΑΙ ΑΔΑΜ ΛΕΝΤΖΑ παραλαμβάνοντας το  βραβείο με την εύφημο μνεία.
Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ απευθύνοντας χαιρετισμό προς τα Μέλη και τους Φίλους του Συνδέσμου Πολυκαστανιωτών

 

Η κοπή βασιλόπιτας από τον πρόεδρο κ. Στέλιο Γκατζογιάννη,  την Γενική Γραμματέα κα Χριστοδούλα Γιτσούλη, τον αντιπρόεδρο κ. Αναστάσιο Ζήκο και τον Ταμία του Συνδέσμου κ. Δημήτρη Τζημούλη
Τιμητική ήταν και η συμμετοχή στο χορό του προέδρου της Μακεδονικής Φιλεκπαιδευτικής Αδελφότητας κου Ν. Βαλκάνου και της συζύγου του κας Μαρίας Πλαστήρα- Βαλκάνου

 

Πληθωρική ήταν η συμμετοχή των μελών με τις οικογένειές τους και των φίλων του Συνδέσμου
Η ορχήστρα δημοτικής μουσικής του Π. Κοκκινόπουλου που έδωσε κέφι και χαρά στους συνδαιτυμόνες
Ο πρόεδρος του Συνδέσμου ανοίγοντας το χορό στην εκδήλωση
Η Γενική Γραμματέας του Συνδέσμου σέρνοντας το χορό στην εκδήλωση

 

Η νεολαία τους Συνδέσμου έδωσα το παρόν στη γιορτή και διασκέδασε μέχρι τις πρωινές ώρες

 

Ο κατάλογος των δωρητών και τα δώρα που διατέθηκαν μετά την κοπή της Βασιλόπιτας.
Το ΔΣ του Συνδέσμου εκφράζει, από τη θέση αυτή, τις θερμές ευχαριστίες προς τους δωρητές και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες στον επαγγελματικός τους βίο.
Για το ΔΣ
Ο πρόεδρος                                   Η Γενική Γραμματέας
Δρ. Σ. Γκατζογιάννης                Χριστοδούλα Γιτσούλη

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.